4 Tem 2013

masum olmayana son dakika gelen kelimelerimle eklediğim minik bir post


---> devamı



Ve soyu sopu belli olmayan acılarıma mahkum oluyorum. Her adın anıldığında tekrar tekrar peydahlanıyor kalabalık ortasında kimsesizliğim. Kürtajla alıyorum hayallerimi.

Anlıyor musun beni?

Kürtaj uyguluyorum düşlerime, hayallerime, sevinçlerime. Yani senden bana gelen her şeyi! Çünkü tek başıma bakamam, sonu ''biz'' olmayan hayal ceninlerine... Büyütemem sen yokken onları. Evet! En iyisi öldürmek onları. Yüreğimin yaşına bakmadan öldürmek! Bak öldürüyorum ümitlerimizi! Evet, katili oluyorum ''bizim''. Bizi öldürüyorum, kendimi senden soyutlayarak. Müşterek kurduğumuz dünyanın tek vatandaşı olarak yaşıyorum sonra: Dünyamdan atıyorum ve gidiyorsun sen! Kendine başka cennet bulan bir melek gibi. Bu gidişin kanatsız olacak ama bilesin, şimdi lütfen yüreğimde doldurduğun yeri terk et ve git. Sakın ardına dönüp bakma. Gitmeyip kendine ihanet etmeni istemem. Sonucunda mutsuz olan ben olsam da bunu istemem. Şimdi hoşça kalıyorum.

Sakın beni düşünüp merak etme(işaretsiz bir noktalama)

6 yorum :

tarih84 dedi ki...

offf hüzünlendim düşündüm düşündümmm oyyy

beni de ünzile vurur

fatih amorf dedi ki...

beni Şebnem'den dinlediğim müzikler vurur genelde asma yazmazdım. Bu sefer şarkının zamanlaması uyuştu hislerimle bu ve önceki yazı çıktı işte. Bir şeyler yazarak rahatlamaya çalıştım...

tarih84 dedi ki...

Bloglarımız terapi merkezimiz, bizim söz alanımız. Yaz ve rahatla.

fatih amorf dedi ki...

aynen tarih'im ben de o felsefeyle hareket ettim bu gece. Etkileyici olduğunu görmek de mutlu etti

huzur dedi ki...

Ne kadar "insani" istekler oysa, degil mi? Gectim "ibne" olmamizi, hetero insanlarin da ayni beklenti ve acilarla yanmasi bizi paydas yaparken bunca otelenmeyi anlamiyorum, sanirim anlayamayacagim da.. Yuregine saglik..

fatih amorf dedi ki...

kişileri her ne kadar ötekileştirsek bile duygular ortaktır. Teşekkür ederim Huzur'um

Blogger Witget