22 Oca 2013

Aklı Deliyim Ben

 
 
gidişinin ertesi,
bugün hüzün yüklüyüm.
dokunsan gözlerim yağar,
yokluğunun üstüne.
 
parçalanmış kalbimden,
kan akar karın boşluğuma.
 
gidişinin ertesi,
bugün, geceden karanlık gün
bulutlar siyaha bürünmüş
gökyüzü ağıt yakıyor,
sensiz varlığıma.
 
dışarısı buz kesiyor, dışardayım
ağlamıyorum,
zemheriler yapışıyor kirpiklerime.
 
gidişinin ertesi,
içimde uçurumlar,
aşkını atmak geliyor aklıma
atamıyorum,
aklım yeniliyor yüreğime
 
aklı deliyim ben
seni görünce yenildim
yenildikçe sevdim
sevdikçe terk edildim
terk edildikçe bekledim
 
bekliyorum,
dön... rüzgara tutun.
alışamıyorum yokluğuna.
 
DipNot: Öncelikle nedendir bilmiyorum ama yazılarıma görsel yükleyemiyorum. Bu yazım için güzel bir görselim vardı, ama sizinle paylaşamadığım için üzgünüm. Bir de aile yanında internet bağlantım olmadığından mütevellit ufak bir ağ kırıntısıyla bu eskiden kalma şiirimi sizinle paylaşmak istedim. Ama pek özen gösteremedim hemen yazıp yayınladım bağlantı her an gidebilir kuşkusuyla. Beğenmeniz dileğiyle...

7 yorum :

Kelimelere Sadakat Enstitüsü dedi ki...

MÜKEMMEL...

fatih amorf dedi ki...

sağ ol ilgin içinn :)

Unknown dedi ki...

Zevkle okudum

Ogaybende dedi ki...

"parçalanmış kalbimden,
kan akar karın boşluğuma"

şimdi anlaşıldı çoğu zaman karnımın neden ağrıdığını üzerine oturan bir öküz varmış hissine neyin sebep olduğunu...

fatih amorf dedi ki...

@frodo okuma nezaketin için teşekkür ederim.

@OGayciğim karın ağrısı her işte olur, ama başlangıçta olur daha çok kan o ağrının dışa çıkışıdır. Kan ağlarsın ve az da olsa bi rahatlarsın sızın azalma gösterir. Bu arada sana bunalım heç yakışmıyorum ama :/

Adsız dedi ki...

Sevgili Amorf oturdum bu gece şiirlerini -özellikle; çünkü şiir seven bir insanım- ayrı ayrı okudum. Bir kısmı gerçekten hoşuma gitti. Büyük duygularla okudum hatta. Yalnız başlardakilerde fark ettiğim bir şey var. Bunu olumsuz bir yorum olarak algılama lütfen ama ben bir zorlama gördüm. Bazı konulara değinmek için zorluyormuşsun gibi geldi bana. Zamanında kendim bir çok şiir dinletisinde şiir okudum ve senin şiirlerini de bir şiir dinletisi tadında okudum. Ama bu zorlama hissettiğim şiirlerinde bir takılma oluyor, tam hissedemiyorum anlatmak istediğin şeyi çünkü zorla anlatıyormuşsun gibi geliyor. Biliyorum ne kadar zor olduğunu şiir yazmanın benim de bazı denemelerim oldu, çok da başarılı olduğumu söyleyemem gerçi. Sadece bundan bahsetmek istedim çünkü faydası olabileceğini düşünüyorum bu tür yorumların. Gerçekten muhteşem şiirlerin var tebrik ederim bu arada da. Şiirlerinin devamını sabırsızlıkla bekliyor olacağım.

fatih amorf dedi ki...

öncelikle yazdıklarıma gösterdiğin önem ve okuma sabrın için ayrıca teşekkür ederim.

okuyucularımın yaptığı eleştirilere olumsuz gözle bakmam genelde aksine üstünde düşünürüm. Dediğin gibi her türlü yorumun bi faydası olur muhakkak. o yüzden eleştiriler olumsuz değildir kaidemde.

Fakat bir noktaya da değinmek istiyorum. yazdığım şiirlerin bir sıralaması bulunmuyor blogumda. haksız sayılmazsın bazen kafamdaki düşüncelerden uzaklaşıp başka düşüncelerin kafasını yaşamak adına kendimi zorladığım şiirlerim var burada sanırım onlara denk gelmişsin fakat bi zaman dilimi yok yani bu yüzden de git gide kendimi bazı konular üzerinde yazmaya zorladığım kanısı hakkında net bir şey söylemem. Sadece zamanında zorlamalarım olmadı değil.

Tekrar yorumun için çok teşekkür ederim. Beklentilerini boşa çıkartmam umarım. Şayet çıkartırsam da yorumlarda görüşmek üzere :)

Blogger Witget