9 Kas 2012

Battal Beden Gece


Tam mıncırlamlık değil mi yaa

Geçen akşam minimal gecelerimin aksine battal bir buluşmaya katılıp kendimde farklılık yaratmak istedim. Abimden aldığım duyumla İzmir'deki ayısözlük* yazarları ilk olan bir zirve gerçekleştirceklermiş.


Bunu duyan masum ve minimal ben, "mmm sözlük hee nerde bakim şu sözlük link ver" der ve hemen işine koyulur. Malum ilk adım için 10 entryi giridkten sonra admin tarafından sıcak bir "hoşgeldin" mesajıyla ayı olmadan bir ayı sözlükte yazar oluvermiş buldum kendimi. İlkin verdiği hevesle bir şeyler karaladım başlıkların altına. Tabi zirveye katılacağımı belli eden bir başlığa da yazdım. (kaçar mıı ) Yazar olduktan sonra abiciiğime de bu mutlu haberi verip hani nerde buluşma gitmiyor muyuz diye parlak kafasını şişirmeyle girdim akşamüstüne. Haberleşip planlar yapıldı ayaküstü klozete işerken. Köprünün altında azcuk bekletilmeyle başladım buluşmaya. Sonra ardından aç karnımızı doyurduk bi güzel uzun süredir görüşememenin verdiği gullüm birikimiyle. (toplasan 4 5 gün) ben hemen kalkıp gidelim dedim yemeğimi hazmetmeden hareket edince göbişli minnak bir ayı gibi görünebilyorum da. bearların arasında sırıtmamak için bu kozu kullanmak istedim. Ama tebi yine çirkeflikle oturduk keyif sigarısını bekledik lanet şeyin. benim göbüş de o arada içine kaçtı tebi.


Yemekler yenilip keyif sigarasına eşlik edildikten sonra kalkıp oturulan mekanı bulmaya geldi alsancakta. İlk önce sokağı şaşırıp, o ince uzun hol gibi olan mekanlar arasında zihnimde "hayat bir podyum*" sloganıyla endamımızı gösterdik abimle kol kola. Sokağın bitimiyle yanlış yerlerde dolandığımızı anlayıp seksi bir u dönüşüyle yan sokağa girdik ve uzakta ağır bir masa var. Ahanda bulduk bu ayılar bizim ayılardır diyerek mekana assolistvari sondan girişimizi yaptık.


Masaya yaklaştığımızda abimle şaşkınlığımız tavan yapmıştı, çünkü abimin uzatmalı pembe dizi tadında eski sevgilisi de o sözlükte yazarmış da haberimiz yokmuş hem de buluşmaya gelicekmişmiş de bizim heeç haberimiz yokmuş.Abimle göz göze ilk bakışmamız çok manidardı bu manzara karşısında. bu şoku da atlattıktan sonra minnak cüssemle masada oturacak sığışacak bir köşe bulamadım. Tebi o arada gelen kucak davetlerini namuslu bir gey olarak reddettim. Sonra çirkef bir şekilde sesimi çırtlatarak "garsooonn beeeyy" deyince yanımda biten masanın konseptine uygun ayu bir garson gelince bu akşamın hiç bitmeyeceğini zihnimde tekrar etmeye başlamıştım.



İlk selamlaşmalar biraz zorlayıcı oldu malum göbüşlerden uzanamayan ayucuklara ben bu boyumla uzanmaya çalışınca iyi dansın verdiği esnekliği akşamın başında kullandım. Bizdn önce koyulaşan muhabbete tuvalete giderken dona sıçrayan bok gibi daldık. Nicknameler ile asıl isimler karşılaştırılıp asl'ler alındıktan sonra buluşma masasına girşimiz yapıldı.



Azcık oturduğumuz mekandan bahsedeyim. Alsancakta bilindik pub tarzı bir yerdi, ama diğerlerinden farkı içki fiyatları belli zaman dilimlerine göre inip çıkıyordu. Gözlerim hemen bu iniş-çıkışı gösteren ekrana odaklandı ve bomontide kilitlendi. İndiği anda abime haşin bir dirsek darbesiyle malum garsonu davet etmesini rica ettim ve bomontilerimizi alıp muhabbete katık ettik.
Muhabbet umduğumdan ince başladı. Kişileri süzdüm öncelikle. Portfolyosu geniş bir masaydı. Dövmeci bir abi vardı(amcayla abi arasında gidip geldim) küpelerine bayıldım, her yanından metal sarkıyordu ve dövmelerinin görünen kısımlarını inceledim. Masada yavru bi tane bear vardı. Onunla önceden rastlaşmıştık zaten bir workshopta. Benim gibi kendisi de dansla ilgilenir ve minik bir yerde eğitmenlik bile yapar. Azcık onunla danstan konuştuk, masada gırgır gırla gidiyordu. Bi yandan abime koca bulucaz diye kritik de yapıyoruz. -Size söylemişmiydim bilmiyorum ama geniş zamanlarda işlerimi rahat rahat yapmaktansa kısıtlı zamanda hepsini bir arada yapabilmeyi daha çok severim ben.- Neyse sohbet muhabbet güzel bir kıvamdayken, arada abimin ex sevgilisinin orospulukları muhabbete kramplar soksa da güldürüyordu belaltıyla bizi.



Buluşma mekanın dışındaydı normalde, tabi ben minikliğimin verdiği acıma duygusunu kullanıp. İçeri geçsek olmamı? ben üşüdüm de hem içerdeki müzikle dans da ederik gibi masum pembiş yalanlarla ayarttım tüm ağır topları ve yerlerinden kaldırıp içeride bir masaya geçtik. Mekanın içi bomboş tebi haftaiçi gidersen ne beklersin. Ben mecbur kaldım bu masaya yani. Yapçak bir şey yok zevk almaya bakacaksın ikilem diyip işime koyuldum.Masaya hakim olacak bir tepe nokta bulup oraya narin bir sıçrayışla kondum. Boy avantajı yakaladım. Bu arada oturduğum yerde raftı yani. Alakasız bir yerden muhabbetlere eşlik ederken. Güzel naif espirilerle şenlenen gecede espirilerin yayarak kadınca dile getirilmesi beni bi irite etti. Asla bu tarz muhabbetlere karşı tarafım yoktur ama benim gibi minimal varlıklardan görmeye alışık olduğum bir durum olduğu için bu ayucuklardan abilerden amcalardan görünce bi yadırgamadım desem yalan olur. Ama bir o kadar da çabuk kabullendim hatta şen kahkaham boş mekanı inletmedi değil. O cüsselerin ardında yumuşak bir bedenin ruhu vardı aslında hepsinde. ve bunları onların muhabbetlerine eşlik ederek görmek bana yeni bir tecrübe ve mutluluk kattı. Her ne kadar görüntüye bakarak önyargılı yaklaşmamak için kaçınsam da çevreme karşı. Toplumda bu tarz yargılarla büyümenin verdiği alışılmışlığı kıramadığım konuların olduğunu gördüm kendimde.



Bu bol deneyimli, kahkahalı zirvenin ardından alsancağa indiğimde uğrayacak bir dövmeci dükkanım oldu. Başka bir mağazaya gittiğimde yardım isteyebileceğim özel bir tanıdğım oldu. Verimli bir geceydi her açıdan yani.Buluşma sonlandıktan sonra herkes bir bir döküldü. O dev cüsseleri sarmalayarak vedalaşıp sonraki zirve için sözleştik ve ayrıldık.


Geceyi abiminle eve dönüş yolunda sonlandırdık. Evde 1 haftadır tek olan abimde kalmak için planlamıştık bu geceyi. Buluşmadan sonra ona geçtik ve gecenin kritiğini yaptık. Blog buluşmalarındaki gibi "en"leri seçtik kendi aramızda sonra acaba hangisine toplu mesaj görünümlü gecenin güzelliği hakkında fikirlerimizi barındıran bir mesaj atsak diye düşündük ve o şanslı kişiyi seçtikten sonra mesajımızı yolladık. Ardından mis gibi köpüklü kahveyle bearların etkisinden ayrılan zihinle sevgilimle günü özetleyici konuşmamı yapıp doğru yatış moduna geçtik ve karşılıklı iyi dileklerle sızdık bir güzel...


THE END


I* : http://www.ayisozluk.com/index.php güzel eğlenceli bir sözlük. Ki yeni oluşumda olduğu için tüm yazmak isteyenleri hemen bünyesine alabiliyor.


II* : http://www.vidivodo.com/video/hayat-bir-podyum-orkid-reklami/977855  bu reklamdaki gacılardan neyimiz eksik abimle bizim :)

12 yorum :

umuttanesi35 dedi ki...

neler konuştuğunuzu yazmamışsın biraz ufuk aç bize merakta bırakmasaydın, abinle olan muhabbetse bi harika allah bozmasın.

fatih amorf dedi ki...

aaa o kadar da yazsaydım bu yazı uzadıkça uzardı değil mi? sonra kimsenin okuyası gelmez filan amanın yanisi :)

hem her yazar küçük ayrıntıları kendinde bırakır yeri gelince anlatmak için, ben de buluşmada az çok yeri geldiğinde anlatırım diye heybemde sakladım onları...


Abimle bağımız iyidir yaa severim ben onu. hep olmasını istediğim abi-kardeş ilişkisini onunla yakaladığım için kolay kolay uzak düşebilecğeimi sanmıyorum. iyi dileklerin için ikimiz adına teşekkür ederim..

umuttanesi35 dedi ki...

yok sıkmıyorsun akıcı konuşuon sadece çok siyah arka pilan içim biraz kararıyo şöyle alengirli renkli bi arka plan olsa hoş olcak gibi.

fatih amorf dedi ki...

hmm eşeltirin için teşekkür ederim.. aslında siyah fonu her daim sevmişimdir ergenken odamı siyah isteyecek kadar. aslında blogumun alaca renklerini yazılarımda barındırmak istiyorum, belki de bu yüzden onları önplana çıkarmak için siyahı tercih etmişimdir. şimdi o anki ruh halimi bilemiiicim...
ama kafama yatan daha güzeline denk gelirsem neden olmasın, değişikliklere açığım sonuçta...

gay werther dedi ki...

kolay gelsin fatihim amorfum :D Maşallah bearlar falan.d.d.d bu arada kaçırdığım tek nokta abin olayı. Öz abin mi? O da mı gay? Tanrım ne ara oldu bütün bunlar? Ben nerdeydim de okumadım :D Öpüldün pıtırcık dikkat et kendine :*

fatih amorf dedi ki...

ahaah sağ ol canım biraz öyle eğlendik işte:)

öz abim olabilme ihtimalini bile temenni ettiğim birisi ama öz değil işte. Abim yeni olmuş bir şey değil canım yaa 2 3 senedir tanıyorum onu. bearları o gece tanıdım :)

abim dediğim kişiyi sevilmeyen gay sitesinden tanımıştım.

Haplo dedi ki...

çok uzun olacak diye endişelendiysen keşke parça parça yayınlasaydın. :)) ama sorun değil sen yaz ben okuyorum :))

fatih amorf dedi ki...

tamam itiraf ediyorum ü-şen-dim :) okuduğunu bilmek güzel bir his. ama okuduklarında yorumsuz kalman düşündürücü. gerçekten yorumsuz musun yoksa yorum yazmaya pek vaktin mi olmuyor?

Adsız dedi ki...

fantastic put up, very informative. I'm wondering why the opposite specialists of this sector don't realize this.
You must proceed your writing. I am confident, you have a great readers' base already!

Feel free to visit my homepage Free Psn Codes

Adsız dedi ki...

Hi there, just became alert to your blog
through Google, and found that it is truly informative.

I'm gonna watch out for brussels. I'll appreciate if you continue this in future.

A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!


Here is my weblog: League Of Legends Hack

Adsız dedi ki...

Good post! We will be linking to this particularly great post
on our site. Keep up the great writing.

Stop by my web blog ... minecraft crack

Adsız dedi ki...

I think this is among the most important info for me. And i
am glad reading your article. But wanna remark on some general things, The site style is perfect, the articles is
really great : D. Good job, cheers

Also visit my homepage; ps3 jailbreak

Blogger Witget